dimecres, 18 de maig del 2011

L'altre cara de la moneda, Enric Sànchez Duxans, Reagrupament Sitges

Entrevista a l'alcaldable de Reagrupament Independentista de Catalunya a Sitges. El pacte es va obrir a principis de març i, es va arrivar a un accord a finals de març. El senyor Sànchez va de número 7 a la candidatura conjunta, que porta el nom ERC+R.cat-AM. El seu company reagrupat, en Joaquim Nogué va de número 14 a unes llistes de 21 persones. ERC té dos regidors a Sitges.
 

 
Com valoreu des de R.cat Sitges l'accord amb ERC, senyor Sànchez?
Ho valoro molt positivament. És molt interessant veure com a nivell de militants les diferencies són molt poques i facilment superables. L'ambient és de col·laboració total.

Creieu que la vostra feina conjunta donarà els seus resultats la nit del 22-M?
Sí, crec que poc o molt, els resultats reflectiran aquesta feina conjunta.
Us espanta la dispersió de vot a Sitges amb la CUP i SI, tot i que no tinguin opcions d'entrar?La de SI, realment no m'espanta; crec que tindran una davallada important. La CUP se'n fa més dificil de dir; tenen un sector jove dels votants que, si van a votar, poden donar-los representació. De totes maneres, em fa més por l'abstenció.

Podrieu explicar-me quina a estat la vostra col.laboració amb ERC per a la campanya?
La meva col·laboració ha estat molt condicionada pel poc temps que hi puc dedicar, però tot i així, he participat en l'elaboració d'argumentari pel debat televisiu, en les discusions preparatories de diversos actes de campanya, en les parades al carrer per difondre la candidatura, publicant un article a l'ECO, que podeu llegir en el meu blog http://tarbaniker.blogspot.com/2011/05/esquerra-i-reagrupament-junts-per.html , i també penjant pancartes.

Vosté, sincerament, quins resultats creu que farà ERC+R.cat a Sitges, en percentatge i regidors? Es dificil de dir, però crec que el percentatge estarà entre el 9% i el 11%. En quant als regidors, amb aquests percentatges que he dit, haurien de ser 2 o 3.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada