dijous, 19 de maig del 2011

Entrevista a en Gerard Figueres, de CIU Vilanova, número dos de la candidatura-

En Gerard Figueres és el secretari general de les JNC, regidor a l'Ajuntament de Vilanova i diputat per BCN. Va de número dos a la candidatura de CIU Vilanova i la Geltrú, acompanyant Neus Lloveras. CIU té 9 regidors a Vilanova.



Bona tarda senyor Figueres, vosté, malgrat la seua curta edat és un polític amb moltes responsabilitats i destacable dins de CIU.
Com definiria la seva campanya?


L'haig de definir a dos nivells. en primer lloc com a candidat i responsable de la campanya de CiU a Vilanova i la Geltrú. Amb la Neus Lloveras al capdavant hem planificat una campanaya que es remunta a dos anys enrere, quan vàrem elegir-la nova candidata de CiU a la ciutat. Des d'aleshores hem fet un treball constant de trepitjar tota la ciutat, parlar reiteradament i escoltar als vilanovins als diversos barris i col·lectius i configurar ubn projecte de ciutat potent. En els darrers tres hem impulsat una precampanya de donar a conèixer la feina feta encara a més vilanovins i vilanovines i hem encarat els darrers quinze dies de campanya com sprint final per arrodonir un procès pensat i treballat seriosament. Hem plantejat una campanya amable, de carrer, austera i en positiu. Una campanya constructiva amb l'objectiu de demanar als ciutadans que sumin esforços per possibilitar un canvi de lideratge a la ciutat. El segon nivell de com m'he plantejat la campanya és com a líder de la Joventut Nacionalista de Catalunya. La JNC és l'órganització política juvenil que té actualment més alcaldes i regidors. I és també la que té més candidats en aquestes eleccions municipals arreu del territori. UN total de 260 candidats estan representant la pedrera jove de convergència fent campanya als seus pobles i ciutats. Una mostra de l'aposta de CiU per la gent jove compromesa d'aquest país.
 
 Em pot dir quants diners s'hi han deixat?
Nosaltres hem plantejat una campanya austera. Hem comptat amb el finançament dels recursos que al llarg de la legislatura hem rebut en termes de representació institucional accessible per a qualsevol ciutadà. I sobretot hem comptat amb la col·laboració de desenes de persones voluntàries que estan destinant el més valuós: una part del seu temps per aconseguir que la Neus Lloveras sigui la propera alcaldessa.

Quina és la seva porra personal?
CiU s'enfronta a un tripartit amb més de 12 anys de consolidació a Vilanova i la Geltrú. Sabem que no és fàcil però estem treballant de valent per fer possible el canvi. No m'aventuro a fer cap porra... sóc responsable de campanya... :)

Com defineix a Elena políticament?
És un contrincant políticament fort però al que ja se li ha exhaurit el temps de la seva trajectòria a la ciutat. Ell vol liderar els socialistes a nivell català, i Vilanova i la Geltrú ha deixat de ser per ell una prioritat tal i com ha expressat en diverses ocasions a través de la seva voluntat d'aspirar a ser el primer secretari del PSC-PSOE.
Què en pensa de la campanya del PSC i el seu lema "El canvi continua".
Penso que no es pot fer una campanya en negatiu i desqualificant personalment al teu principal adversari. Entenc que és producti del nerviosisme que hi ha en general al tripartit i en concret a can socialista. Sobre el lema... no crec que calguin masses comentaris. Quin canvi contiuna després de 12 anys al poder?

Ja sembla obvi que vostés guanyaran, vosté, es considera un polític?
Discrepo d'aquesta afirmació. GUanyar un alcalde és sempre molt complicat. I aquest és per CiU un repte important. Estem fent molta feina per aconseguir derrotar Elena i portar un canvi de lideratge i un nou rumb a la ciutat. Un canvi de lideratge que acabi amb els 6.500 aturats, que ajudi a les persones que vulguin generar activitat econòmica. I que estableixi un horitzó de ciutat potent i il·lusionador. Jo em considero un ciutadà amb vocació de servei a la ciutadania, de Vilanova i la Geltrú i d'una Catalunya lliure. Ho vaig aprendre del President Jordi Pujol ja fa deu anys i intento practicar-ho des d'aleshores.

1 comentari:

  1. Bueno , haber yo creo que este tio no se entera de lo que esta pasando(..). este "politico" que se cree que es esto ? Estem fent molta feina per aconseguir derrotar Elena. ni que fuese un campeonato haber quien destroza mas el pais ....
    Mr.Marc Segarra buena entrevista

    by: yoe

    ResponElimina