dilluns, 16 de maig del 2011

Entrevista a Toni Taulés, candidat a l'alcaldia de Vilanova pel CIM-FIC

L'any 2006 en Toni Taulés va crear una agrupació electoral ciutadana a Vilanova que es va presentar a les municipals del 2007, van fer menys de 250 vots, un 1% del cens. Aquesta vegada, el Toni ve més ven preparat, amb més gent, amb un programa polític més extens i, sobretot amb un partit polític, el CIM, que es presenta sota el paraigua de la FIC. Han bastit un accord comarcal que molt possiblement els doni entrada al consell Comarcal amb IPC a Cubelles i AxS a Sitges. Aquests dos partits van fer un regidor al 2007 cadascun i, 3 cadascun també al 2003. IPC va gunayar les eleccions a Cubelles.

Heu treballat molt com a partit i teniu els deures fets des de fa temps, no obstant sembla que el vostre pressupost és molt reduït, els cartells, que heu enganxat i la propaganda que vau repartir no tenen res a veure amb la dels altres partits, però per arrivar a molts, sense gastar gaire heu fet servir el Facebook. És cert que el vostre pressupost és molt reduït?
 Sí, el nostre presupost és reduït. De fet no se’n va fer de pressupost i hem anat fent coses conforme hem anat tenint els diners per fer-les excepte alguna aportació extraordinaria puntual de la meva butxaca i d’un dels membres de la candidatura. Estimo que la despesa final de tot plegat no passarà dels 2.500.- €
Suposo que vosté sabrà que existeix una altre força política municipalista, Compromís. No creu la seua persona que seria millor haber arrivat a un accord entre ambdues formacions per tenir garantida l'entrada al consistori i evitar fuges?

Respecte al possible acord que dius amb compromis; en Duran es va reunir amb mi personalment a començaments d’any per que li cedis el partit per muntar ell el seu. El que no sabia era que teniem intenció de tornar-nos a presentar. Llavors sí que em va proposar unir esforços peró no em vaig creure ni una sola paraula de les que em va dir. De fet, no me les crec ni ara. Per nosaltres no te cap credibilitat que una persona que ha estat visquent de la “ cosa pública “ tota la vida ara vingui a dir que “ la política no ha de ser un modus vivendi per una minoria “. Per dir-ho suau ens sembla una actitud força hipòcrita.
Avui, CIU Vilanova ha fet arriva triptics on s'explicava tots els 13 candidats a les diferentes regidories. La gent apenes coneix el seu equip, m'en podria fer 5 cèntims?

CiU explica qui són els candidats que esperen entrin de regidors. Nosaltres tenim com objectiu 1 o 2 regidors. Per tan:

Jo mateix: Està força explicat amb currículum inclós a la pàgina del grup
Dolors Vidal: Per casualitat és Llicenciada en Ciències Químiques igual que jo i és profesora d’institut. A més es membre de la FAC

De la resta dir que hi han forces llicenciats, fins i tot tenim un Doctor en Ciències econòmiques ( Carles Batlle ), peró també ja gent sense formació académica que desenvolupen la seva feina dins de diversos àmbits. No hem cregut relevant posar el Cv de tots quand el nostre objectiu són, com a màxim dos regidors.

Em podria resumir les seues principals propostes?

Les nostres principals propostes estàn al apartat “ forums “ del grup. El títol és “ Els primers compromisos electorals “. L’enllaç del grup és
http://www.facebook.com/group.php?gid=106550159408702&v=app_2373072738&ref=ts#!/group.php?gid=106550159408702

Suposo que coneixerà IxO, independents per Olivella, la formació municipalista i independent. Si haguessiu arrivat a un accord que es sumés a AxS, IPC i el CIM, podrien ser molt importants al consell comarcal, perquè no es va produïr aquest accord?

Sé que en una reunió a Cubelles se’n va parlar peró no recordo el perquè no es va arribar a aquest acord.

En un anàlisi per aquest bloc, li van "diagnosticar" un regidor. Per tant, en cas de complir-se, vosté investiria Elena, Lloveres o cap d'aqeust?

En cas de ser necessaris aquí et contesto particularment primer i després et dic el que farem. Particularment JO recolzaria la llista més votada doncs sembla el més honest. Reconec que no m’agradaria recolzar a l’actual alcalde i que la Neus ( Lloveras per cert i no pas Lloveres ) a qui conec des de fa quasi 25 anys em desperta més simpaties. No obstant si aquesta situació es donés la discutiriem a nivell intern i es prendria una decisió per majoria.

Espero haver respós totes les preguntes d’una forma clara.




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada