dimarts, 17 de maig del 2011

Entrevista a en Jaume Piñol candidat a l'alcaldia del Vendrell per ERC+R.cat, junts pel Vendrell

En Jaume Piñol, és un vendrellenc conegut com a Jimmy, bateria d'un grup de rock. Ha decidit encapcelar la candidatura d'ERC a les municipals, que no va sola, si no emfortida per gent de R.cat, que té el 4t lloc de la llista, com en Xavier Todó, independents i gent de Democràcia Catalana que figuren també com a independents. Recordem que ERC té un regidor al Vendrell.

1. Per què has decidit encapçalar la llista d'ERC+R.cat+Independents?

Els darrers mesos de l’any passat diferents formacions polítiques varen venir a buscar-me per formar part de les seves llistes electorals, i desprès d’un temps de reflexió vaig pensar que era el moment per començar a treballar pel poble d’una manera més directa, implicant-me directament en la gestió municipal.

2. Sembla que s’estan garantint un segon regidor, i, vostè és del Vendrell de tota la vida, inclús podrien sorprendre a més d'un amb 3 o 4 regidors, si fos alcalde, el primer que faria seria...?
Des de la coalició JUNTS PEL VENDRELL, en aquests moments estem
treballant en equip, tots els membres de la llista, dia a dia per poder donar a conèixer a tots els vendrellencs el nostre programa electoral i les nostres propostes, però ja que em fas la pregunta, si arribem a l’Ajuntament i podem gestionar, el primer que farem serà demanar una auditoria externa per saber realment com esta el tema de l’endeutament del consistori. No hem d’oblidar que som el 58è municipi més endeutat de l’Estat Espanyol i si volem començar
a millorar realment la gestió municipal, el primer que hem de fer és reduir despeses corrents, eliminar càrrecs de confiança; en definitiva que aquests propers quatre anys haurem de re-gestionar el deute municipal.

3. Em pot fer 5 cèntims del seu programa i del seu equip?
La Coalició Junts pel Vendrell està formada per Esquerra Republicana,
Reagrupament i Independents. La llista està formada per més d’un 60% de persones independents que mai abans havien estat en política i que s’han sumat al projecte amb ganes de sumar esforços, generar idees noves i invertir una part important del seu temps de lleure en treballar pel poble. Nosaltres hem dissenyat el nostre programa a partir de sis eixos:
- La dinamització del comerç local, la seguretat ciutadana,
- el fet migratori, el turisme de qualitat,
- el foment de la ocupació local
- fer del Vendrell, una ciutat educadora i que sigui referència de municipi a nivell de país.


4. Com definiria la seva campanya?

Des de la Coalició JUNTS PEL VENDRELL, ens hem plantejat la campanya des de molts dies abans que comencés oficialment...hem volgut copsar directament des de les diferents associacions del poble, les seves inquietuds, les seves necessitats i les seves propostes. Nosaltres apostem per la cohesió social com un eix fonamental per poder fer del Vendrell un municipi agradable, i només parlant directament amb les persones que viuen i treballen al Vendrell
podrem arribar a copsar les seves necessitats.

Ens hem plantejat una campanya d’informació del nostre programa, austera, feta amb rigorositat i consensuada per totes les parts implicades; una campanya on hem d’informar a cada moment de qui som, que fem i perquè ho fem... una campanya amb xerrades, tertúlies, trobades; una campanya on també s’ha editat un tríptic informatiu per donar-nos a conèixer...en definitiva una campanya on volem exposar de manera clara el nostre programa i els nostres objectius.

5. Pensa que la CUP i SI, que no tenen cap opció a fer regidors poden afectar els vostres resultats?
Com he comentat abans, en aquests moments, la nostra idea és donar la màxima informació de les nostres propostes electorals a tots els vendrellencs i vendrellenques que creguin en la nostra coalició com una manera diferent de gestionar el govern municipal. Des del primer moment, nosaltres varem plantejar la opció de poder concórrer junts a aquestes eleccions, fet que finalment no va ser possible per diferents motius, però el que està fet, fet està i
ara cal mirar endavant i que el poble decideixi. Creiem que en la coalició JUNTS PEL VENDRELL hi tenen cabuda.

6. Es remoreja que el govern desprès del 22-M podria ser una
sociovergència, que hi té a dir?


La coalició JUNTS PEL VENDRELL ha nascut per sumar esforços, aportar idees i generar propostes. Sigui quin sigui el cartipàs definitiu municipal, des de la coalició és treballarà per aconseguir que el Vendrell pugui tenir una millora important en tots els nivells durant els propers quatre anys. Si finalment hi ha sociovergència i ens demanen consell, amb molt de gust aportarem les nostres propostes i idees.

Volem estar per sobre dels colors polítics un cop passades les eleccions i, desprès del 22 maig cal posar-se a treballar tots junts.

7. Per últim digui’m si vostè es considera un polític?
Senzillament, sóc el JAUME PIÑOL, una persona que estima el seu poble, una persona que sempre ha viscut i treballat al seu poble, que col·labora en diferents associacions culturals, socials, educatives i de lleure i que vol per al Vendrell un futur millor. Tots fem política d’alguna manera i a la nostra manera, i hi ha moltes maneres de fer política...la nostra és una forma més de fer política.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada