dimecres, 18 de maig del 2011

Entrevista al candidat a l'alcaldia de Sant Just Desvern, Sergí Seguí per JUNTS PER SANT JUST

Entrevista al candidat a l'alcaldia de Sant Just Desvern, Sergí Seguí per JUNTS PER SANT JUST. La llista incorpora en segon lloc un militant reagrupat, Andreu (R.cat va fer el 28-N a St Just 1,6% dels vots), més militants de Reagrupament en posicions més endarrerides i independents per Snat Just. Actualment, ERC té 2 regidors. El cap de llista, en Sergi Seguí és d'ERC.

Si el PSC i ICV necessites els seus regidors per formar govern acceptaria?
Primer de tot, els pactes postelectorals depenen de moltes coses. De l'aritmètica per suposat, com bé dius, però també de projectes, programes i persones. A hores d'ara no puc respondre directament a la teva pregunta. La nostra voluntat és la de sumar esforços i encara no hem parlat amb cap altre partit sobre el 23 de maig.

Em pot fer 5 cèntims del seu programa i de la seva gent?
el nostre és un programa ambiciós però realista, amb visió de futur, no pensant en el passat. Sabem molt bé on anem i què volem. Hem estat capaços d’unir diferents forces independentistes en una sola candidatura unitària que aportarà a l'Ajuntament nous valors, valor afegit: aire fresc, renovat, treballant per l'eficiència, la transparència i l'austeritat. Som gent preparada i formada que combina joventut i experiència que coneix i estima Sant Just i s’ha implicat en el seu teixit associatiu. Aplicarem noves formes de treball per renovar l'administració local i fer-la més propera al ciutadà.

Si fos alcalde, el primer que faria seria,...?
el primer que faria si fos alcalde seria mirar bé què s'ha fet, quins projectes estan en marxa i què es pot aprofitar del mandat anterior.

Al Pablo Barranco de VD li van cremar la seu, no obstant en roda de premsa ell va dir que vosté no li va adreçar cap missatge de suport o de condemna, perquè?
sobre el tema de Via Democràtica no farem cap declaració. Sí que vam penjar un comunicat al nostre bloc i al meu compte de Twitter(http://juntspersantjust.blogspot.com/) el mateix dia que ens vam assabentar dels fets.
juntspersantjust.blogspot.com

Cada partit és lliure de presentar-se o no a les eleccions amb els objectius que es proposin. Jo no crec que SI s'hagi presentat a Sant Just per fer mal a ningú. Simplement no comparteixen el nostre mateix projecte i han volgut defensar el seu propi. De la mateixa manera cada partit, amb els seus mecanismes, posa al capdavant del projecte la persona que creu més adequada. Si, en aquest cas, els militants de Solidaritat han cregut que en Javier Diéguez és la persona adequada, benvingut sigui. No tenim res a dir.

Per últim, com definiria la seva campanya?
La nostra és una campanya propera i participativa. Vull dir que no hem organitzat grans actes sinó més aviat els justos (un d'inici de campanya i un de cloenda) i caracteritzats per una proximitat molt gran entre els candidats i el "públic".
També hem visitat moltes entiats i assocaicions i hem sortit al carrer, cosa que ens ha fet copsar les necessitats reals de la gent.
 
Podeu trobar al Sergi Seguí al Facebook, al bloc de junts per sant just (l'adreça la fica en una de les preguntes) o al grup de facebook de junts per Sant Just.
Què en pensa de la llista de SI a Sant Just feta per independents i dirigida per un home no gaire asseventat de la política municipal i que no domina gaire la llengüa? Creu que es presenten per fer-hos mal?

1 comentari:

  1. Per últim, com definiria la seva campanya?
    La nostra és una campanya propera i ....
    no . que va no as fet res.Si aixo no es res podriaas fer com als delegats no ? fas una petita presentacio i punto ....

    by: yoe

    ResponElimina