dilluns, 16 de maig del 2011

Entrevista al Jordi Casanova, candidat de la PxC a Tortosa

El Jordi, anava de número dos a les llistes de la PxC per Tarragona província on els resultats foren més alts. El senyor Casanova va aconseguir uns resultats espectaculars, més del 5% dels vots a Tortosa. Si repeteix aquests resultats, la Plataforma per Catalunya de Josep Anglada faria un regidor a la ciutat.

Bona tarda senyor Casanova, candidat per al PxC a l'alcaldia de Tortosa. Si repeteix els seus vots del 28-N té garantida una acte de regidor, la seva. Això també depen de la feina que estiguin realitzant, com definiria la seva campanya?
La campanya electoral està sent molt dura a causa de la censura salvatge que, des de tota la premsa local i comarcal, ens estan imposant. No hem estat convidats a CAP debat ni a cap reunió. La premsa local i comarcal no ens ha publicat NI UN SOL article d'opinió i la ràdio municipal, que viu dels nostres impostos, no ens ha convocat a cap debat electoral. La nostra campanya s'ha basat al carrer, repartiment de folletons porta per porta, als comerços, etc...Un parell d'actes molt cridaners a Tortosa, amb molt bona acollida per part dels ciutadans - dos berenars populars amb pastissets, moscatell i baldanes -, i la clàssica enganxada de posters i pancartes electorals, encara que hem estat objecte del salvatgisme i els nostres posters són sistemàticament arrencats a les poques hores.

Em pot fer 5 cèntims de les seves principals propostes i del seu equip?
Les nostres propostes a Tortosa:

Volem seguretat. Volem a la Policia als nostres carrers, no als despatxos.

Impulsarem una nova ordenança municipal per al controls dels incívics i els incivilitzats. PxC diu NO a l´oupació il.legal dels nostres carrers per immigrants.

Les empreses contractades amb diners públics hauran de donar feina a la gent de casa, no als immigrants.

El monument a la batalla de l´Ebre és de TOTS els tortosins. PxC el mantindrà al seu lloc.
Cal rebaixar els impostos municipals i rebaixar la despesa del ajuntament.

El primer que faria com a alcalde seria no renovar cap contracte de treball dels immigrants contractats per l'ajuntament de Tortosa. Suprimir els traductors i els mediadors socials. L'ocupació que es pugui oferir des de l'ajuntament, pagada amb diners públics, ha de ser pels tortosins.
Vosté voldria formar part d'algun govern o hi donaria suport?
PxC Tortosa no donarà cap xec en blanc a cap formació política que no tingui MOLT CLAR que PRIMER SÓN ELS DE CASA. No farem cap pacte amb qui no anteposi els interessos dels tortosins als dels immigrants. Una altra cosa serien acords molt puntuals per solucionar els molts problemes de la ciutat, però sempre deixant clar que qualsevol decisió presa des de l'ajuntament ha de ser a favor dels tortosins, dels autòctons, i pel bé de la nostra ciutat.

Per últim, vosté es considera un polític?
Jo no sóc ni em considero "polític". Sóc tortosí, nascut a Tortosa i veí de la ciutat, i com tortosí no puc permetre ni tolerar per més temps que la nostra ciutat s'hagi convertit, per obra i gràcia de TOTES les formacions polítiques que han passat pel nostre ajuntament, en una ciutat que sembla africana. Els nostres brutals impostos, els que paguem els tortosins, omplen les butxaques dels immigrants mitjançant ajudes de tot tipus que NO TENEN els autòctons. Tot això no ho podem tolerar ni un dia més. Fa falta que Tortosa doni un gir molt important i això solament serà possible si PxC entra a l'ajuntament.
Si vosté fos alcalde, el primer que faria seria...?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada