divendres, 20 de maig del 2011

Comunicat

SI retira la seva candidatur a Salou, Tarragonés. El seu cap de llista, XAVIER LLAMBRICH ROBERT, ha estat suspés de militància. Es veu que va fugir d'un control d'alcolèmia tirant la boquilla a terra i, en la persecució va arrossegar un mosso cent metres. Està detingut. El partit va fer un 2,17% dels sufragis a la ciutat Tarragonina.

Aquesta setmana hem publicat una desena o més d'entrevistes a alcaldables a les municipals. Dels quals, molts són vilanovins. Excusem la Neus Lloveras, candidata de CIU, ja que està molt enfainada. Ha demanat disculpes. El candidat del PSC no s'ha dignat ni a contestar. Agraïm molt al Santi Rodríguez, al Sergi Seguí, a l'Aurora Carbonell, al Quim Arrufat, al Gerard Figueras, al Jordi Casanova, al Toni Taulés, al Jaume Piñol, al Joan Pascual, al Enric Sànchez i a la Voleta Piqué entre d'altres la seua col.laboració. També us agraïm als més de 700 visitants que heu visitat el bloc, fet avui fa dues setmanes, que hagueu doant un copet d'ull.
Finalment, habent vist com han anat les municipals, l'últim anàlisi:
Garraf. A Vilanova, CIU pot tenir majoria absoluta, el PSC quedarse amb 6 regidors, el PP amb 3, ERC amb cap, ICV amb 1 i la CUP amb 1. CIM de Toni Taulés pot no fer regidors, igual que compromís, pel qual cal augmentar l'estimació de vot a uns 500-600, l'UCE que si fa 100 gràcies, C's sembla que ha fet poca campanya, una pancarta a l'estació i algun que altre cartell per la ciutat, no faran un 5%. La PxC ha fet una campanya força bona però tampoc farà representació.
Sitges. Baijet pot passar a tenir 6 o 7 regidors, CIU 8, ERC-R.cat 2, ICV 0-1, PP 3, NH 2-3, AxS 0-1. AxS pot perdre la representació, crec que ho farà. ICV també, però té més possibilitats de mantenir-se pels pels que de sortir. La CUP pot fer un 3% dels vots, però no entrarà. SI petarà i si arriva als 100 vots gràcies. C's pot entrar a l'hemicicle, d'ha fet una bona campanya. Sitges Grup Independent sembla que també podrà entrar, s'ha fet una campanya molt costosa.
Ribes. CIU pot fer 7-8 regidors, Blanco (PSC) en pot fer 7, l'UM9 baixarà lleugerament fent-ne 3, el PP 2-3, ICV 1, ERC 0.
Cubelles. ICV-4, UC-R.cat-4, CIU 2, PP 2-3, PSC 3-4, EPC 1, ERC 0, SI 0, C's 0-1, PxC 0.
Canyelles. CIU 5-6, PSC 3-4, ERC 0, PP 1-2, ICV 1.
Olivella. ICV 3, IxO 2, CIU 3-4, PSC 1-2, PP 1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada