divendres, 13 de maig del 2011

Entrevista a Aurora Carbonell Abella, alcadable per ERC-R.cat a Sitges. ERC té un regidor a Sitges i al 2003 en va tenir 2.

Aquestes eleccions sembla que aniran força bé per a vostés a Sitges. La feina és bona i l'imatge també. Em pot dir que seria el primer que faria en ser investida regidora? (mocions, proposicions).
Si arribo a ser regidora està clar que depén molt de quina regidoria portés. Però a banda d'això nosaltres no ens cansem de dir que Sitges necessita una biblioteca, per tant el primer mirar d'on treure els diners per fer aquest equipament.

Li fa res fer-me cinc cèntims del seu programa?
Molt resumidament nosaltres hem posat 6 punts claus.
Mobilitat.- arreglar el desgavell de zones blaves, aparcaments, càrrega descàrrega...
Medi ambient.- edificis sostenibles, incloure aqui la protecció dels animals que ara costa molts diners i es fa molt malament.
Cultura.- fer la biblioteca, cataleg del patrimoni, promoció d'artistes locals, reforma dels museus...
Educació- exigir la construcció de l'escola Agnés de Sitges, ubicació per l'escola de música, portar nous cicles formatius...
Gestió econòmica.- aprimar l'ajuntament. reestructurar llocs de treball, eliminar càrrec de confiança, reduir regidories a jornada completa, reducció dràstica de la despesa corrent...
Promoció econòmica i turisme.- atracció de turistes dels creuers de Barcelona, fomentar l'economia de la identitat (turisme,comerç, gastronomia, cultura) , atraure noves empreses (netes i del coneixement)...

Bé, això és molt i molt resumit.


A qui investiria a un govern PSC+ICV o a CIU+PP+NH?
Ojalà creixem perquè això voldria dir que arribem a la gent i que les nostres propostes son aquelles que la majoria vol. En aquesta legislatura ha governat PSC-ICV, i han actuat com una majoria absoluta, penso que ara es hora de trencar aquesta majoria perquè això no es bo per cap govern.


Les CUP i SI també es presenten, tot i que cap dels dos té números d'entrar. Penseu que us pot fer mal la divisió? Vostés es mantenen al límit d'aquests accords, però no obstant tot i no tenir opcions de governar ni de pactar creixeran, com s'explica?
Això em crea molta contradicció. Per una banda es clar que pot disgregar el vot tres formacions clarament independentistes. Però per altra banda m'alegra que cada cop hi hagi més formacions que volen una Catalunya lliure. Des dels municipis podem fer molt per la independència i si la tendència es que creixen els partists independentistes, millor pel país.

Moltes gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada