dissabte, 2 de juliol del 2011

CUP-R.cat, Girona

Girona, CUP-R.cat


Avui s'ha constituït l'Ajuntament de Girona capital, amb unes setmanes de retard. Reagrupament té el seu regidor a aquest nou consistori. Desprès de recursos i queixes, perfí podem dir que tenim un regidor a una capital provincial, el mateix nombre que ERC i Dcat i per sobre de SI. ERC ha sigut sectaria, jo recordo que el Carles Bonaventura TAMBÉ és independentista, si aquest regidor fos dels socialistes o del PP, endavant!!! Però és independentista, igual que la candidata d'ERC, Anna Pagans (em sembla que es diu). Per últim dir que el Carles Bonaventura a renunciat al seu sou de regidor per donar exemple, igual que la num.2 de la CUP. El Jordi Navarro deixa la seva feina de conserge per dedicar-se exclusivament a l'Ajuntament, cobrant però un màxim de 1300€/ mes. Això és donar exemple, a diferència en Puigdemont anuncia que no abandonarà l'acte de diputat.

En Puigdemont diu que se suma a la crida de Vila d'Abadal per incloure Girona a la zarza de municipis per la independència. Em pregunto si la Blanca Palmada , el SAnti Niell (SI) farien el mateix que les CUP-R.cat, no cobrar?

Regeneració democràtica, retallada dels sous polítics i incompatibilitats de càrrecs electes. Em sembla que es notarà bastant que Reagrupament Independentista de CATALUNYA i la Candidatura d'Unitat Popular seran presents al consistori gironí tota la llegislatura amb o sense el vist i plau d'ERC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada