diumenge, 14 d’agost del 2011

Carles Bonet; Salt i PxC

Si fa un parell de dies una regidora de la PxC a Salt va abandonar el partit dient que Anglada, la direcció i militants de la PxC Salt l'havien insultat i amenaçat perquè marxés de la PxC. El fet és que ella té un novio d'origen camerunés, segons ella els de la PxC són nazis.
Anglada va contraatacar dient que l'alcalde de Salt l'havia comprata a ella i a CARLES BONET, cap de llista i regidor de la PxC a Salt perquè es passessin al grup mixt i col.laborar amb l'alcalde convergent. Lo cert és que a l'alcalde li falten dos édils per sumar majoria absoluta. Carles Bonet es va passar ahir també al grup Mixt, es diu que és homosexual reconegut amb parella sudamericana.
Caldrà esperar un temps per veure si el que denúncia Anglada es cumpleix i els regidors recolzen l'alcalde o no. La PxC passa de 3 a 1 regidor a Salt en 3 mesos.
Hem estat parlant amb una regidora de la PxC, l'estimable senyora Tomba, d'Igualada, ens ha assegurat que el partit no ha pressionat l'ex-regidora de Salt i que lo cert és que el seu novio no té els papers en regla, papers que conseguiria casant-se amb ella. També ens ha dit que el que diu Anglada només és un suposar.
Estem en contacte amb gent de CiU Salt i la PxC per mirar d'aclarir aquest misteri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada